Benieuwd naar wat onze leden over ons zeggen lees dan de ervaringen van de bedrijven en ondernemers die werken met een eigen LegalParrot door te hieronder te klikken op het logo van Advocaatscore. Of kijk onderaan deze pagina naar de diverse reacties van onze klanten!

De samenwerking met LegalParrot sluit naadloos aan bij onze manier van denken en doen: eenvoudig, snel, veilig en duurzaam. Omdat wij opereren in een zeer dynamische online omgeving is dat een ideale manier van ontzorgen.

Bij onze huisadvocaat van LegalParrot kunnen mijn collega’s altijd terecht voor snelle juridische vragen waar we ons ter wereld ook bevinden. De combinatie van direct contact met een eigen advocaat en juridisch advies tegen een vaste prijs werkt voor ons perfect.

Omdat we wekelijks actief zijn op een groot aantal evenementen, congressen en festivals in binnen- en buitenland, hebben we te maken met aansprakelijkheden. LegalParrot biedt mij de oplossing geen omkijken te hebben naar mijn juridische zaken.

Als landelijke bancaire adviesorganisatie geloven wij er sterk in om specialisme in te zetten binnen het MKB. Dus het juiste advies op het juiste moment en altijd beschikbaar. Dit is de reden dat wij landelijk actief gebruik maken van de diensten en de huisadvocaat van LegalParrot.

Als ondernemer heb je wel wat anders aan je hoofd dan juridische zaken. Interne kennis is vaak beperkt aanwezig of beschikbaar, dan is het fijn dat je op ieder moment terug te kunnen vallen op.
LegalParrot. Totale ontzorging.