Beurs

Gratis juridisch advies op De Bouwbeurs 2017 in de Jaarbeurs Utrecht

De bouw is weer volop in beweging. Het afgelopen jaar werden er volgens het CBS 11% meer huizen gebouwd in Nederland. In totaal zijn dat 53.872 huizen. Met de sterke groei in de sector stijgen tevens de juridische risico’s voor bouwondernemingen en bedrijven die actief zijn binnen de bouwsector.

LegalParrot, de nummer 1. speler binnen de bouwsector zorgt ervoor dat alle bezoekers van De BouwBeurs 2017 op de stand van LegalParrot (stand 11.G023) terecht kunnen om hun dringende juridische vragen direct te beantwoorden. Dus loopt u op dit moment rond met een juridische vraag besteedt uw tijd op de beurs dan nog efficiënter en kom even bij ons langs! Wilt u nu alvast een afspraak inplannen op De BouwBeurs met 1 van onze LegalParrot advocaten stuur ons dan alvast een mail met de dag en het tijdstip wanneer u langs komt. Wij ontvangen u graag!

Tijdens de BouwBeurs kan iedereen die onze stand bezoekt gratis gebruik maken van onze vragenservice’, aldus Jim Halfens algemeen directeur van LegalParrot. ‘De vragenservice zorgt er bij onze klanten voor dat veel juridische problemen snel worden opgelost en grote rechtszaken kunnen worden voorkomen, dat proberen we voor de bezoekers van De BouwBeurs 2017 ook te realiseren’. De vragenservice is onderdeel van het LegalParrot lidmaatschap waarbij onze klanten voor 350 euro per jaar een eigen huisadvocaat tot hun beschikking krijgen. Deze advocaat kan naast de vragenservice ook worden ingezet o.b.v. onze incassoservice, de contractenservice en de 24/7 standby service.