crowd

LegalParrot introduceert huisadvocaat voor artiesten & sporters!

De laatste jaren is LegalParrot sterk gegroeid door producten af te stemmen op de verschillende doelgroepen waar betaalbare en kwalitatieve hoogstaande juridische dienstverlening gewenst is. Voorbeelden hiervan zijn doelgroepen binnen het MKB en het corporate bedrijfsleven in Nederland.

Nu introduceert LegalParrot een speciaal pakket voor artiesten en sporters!

LegalParrot Artists & Athletes

De afgelopen jaren maakte LegalParrot ook een sterke groei door in de wereld van (live-)communicatie, evenementen, (EDM) artiesten en sporters. Om die reden is er nu een speciaal juridisch pakket voor: alle DJ’s, acteurs, vloggers, top-sporters en (Radio & TV) presentatoren die hun juridische zaken goed en betaalbaar geregeld willen hebben.

Je eigen advocaat voor 350 euro per jaar

Voor 350 euro per jaar beschik je als artiest of sporter over een eigen vaste advocaat die je help bij belangrijke contractonderhandelingen. Jouw advocaat heeft jaren ervaring op o.a. het gebied van mediarecht en sportrecht en weet precies tot hoe ver hij of zij kan gaan. Maar we helpen je met nog veel meer. Via de vragenservice kun je snel bij ons terecht voor korte juridische vragen waar je (prive of zakelijk) tegenaan loopt. Daarnaast kun je contracten bij ons laten nakijken, innen we gratis je onbetaalde facturen, zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen via onze alarmcentrale en kunnen we je helpen met bijvoorbeeld woordvoering wanneer dit nodig is.

On tour? Ook hulp in het buitenland!

Omdat LegalParrot ook (EDM) artiesten bijstaat die regelmatig op tour zijn in het buitenland bieden we ook een aanvullend pakket. Voor 99 euro per jaar krijg je toegang tot onze internationale service waarbij we je direct met een van onze partner kantoren in contact brengen waaneer dit nodig is in het buitenland. Daarnaast bieden we jou of je manager de mogelijkheid om gratis zelfstandig standaard contracten op te stellen.

Meer weten!?

Bij LegalParrot is ons motto: Do what you do best! Als jij en wij dat samen doen is het onze ervaring dat samenwerkingen uitgroeien tot een groot succes. Wil je meer weten? kijk dan even op deze pagina. Wil je jezelf aanmelden of meer informatie klik dan hier. Nu meteen vraag en antwoord? Dat kan via het online chat team, klik dan rechts onderaan deze pagina op: ‘chat met ons’.